Καλώς ήλθατε! Ελπίζω να σας κρατήσω ευχάριστη συντροφιά με τις ανησυχίες μου: ζωή, σχέσεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες, ταξίδια, φωτογραφία, τραγούδι, προβληματισμοί και πολλά άλλα!...
RSS

Translate my blog in your own language!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

What about fear?...


Υπάρχουν φορές που φωνάζω στον εαυτό μου "παράτα τους φόβους στην άκρη! Δεν υπάρχει πραγματικά αυτό για το οποίο φοβάσαι! Είναι τουλάχιστον γελoίο να φοβάσαι για κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα! Όλα θα πάνε καλά, απλά προχώρα!"

Αυτές οι στιγμές δύναμης είναι λίγες, αλλά τόσο πολύτιμες! Ακόμη και μισό βήμα να κάνεις παρακάτω, είναι πρόοδος, και όταν κοιτάς πίσω, το χαμόγελο είναι πάντα μεγάλο, γιατί ξέρεις ότι ξεκουνήθηκες...

Ο φόβος ενυπάρχει στην ψυχή όλων μας. Και ονειρευόμαστε να μπορούσαμε να απαλλαγούμε από αυτόν, ώστε να κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε... Το να ζήσουμε τη ζωή μας χωρίς φόβο δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε άγνοια κινδύνου ή να υπερεκτιμούμε τις ικανότητές μας. Σημαίνει ότι χρειάζεται να νιώθουμε τον φόβο, να τον αξιολογούμε, να τον λαμβάνουμε υπόψη μας και παρ’ όλα αυτά να προχωράμε σε όσα θέλουμε. Όλοι οι άνθρωποι φοβόμαστε κάποια πράγματα, αλλά δεν πρέπει να τα σκεφτόμαστε συνέχεια, να τα αφήνουμε να κατακλύζουν τη ζωή μας και να μας δεσμεύουν.


 Άλλωστε, γενναιότητα δεν σημαίνει απουσία φόβου. Σημαίνει να αποφασίζεις να διαχειριστείς τον φόβο σου. Είναι αδύνατον να μην φοβηθείς ποτέ και για τίποτα. Δεν πρέπει όμως να σε κρατήσει πίσω ο φόβος, δεν πρέπει να τον αφήσεις να σε περιορίσει.

«Ο φόβος είναι ένα είδος λύπης ή μια μορφή αναστάτωσης, που προκαλεί η ιδέα κάποιου καταστρεπτικού ή οδυνηρού κακού που πρόκειται να συμβεί». Αυτό έχει πει ο Πλάτωνας. Ο φόβος είναι ισοδύναμος της λύπης, λοιπόν. Και γιατί να ζεις μια ζωή λυπημένος, όταν μπορείς να ενεργοποιηθείς και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου; Και όπου βγει! Τουλάχιστον, θα έχεις προσπαθήσει! Και που ξέρεις... Για όλους έχει ο Θεός... ;)

With love,
{Marianna}

3 σχολιασαν...:

Unknown είπε...


thank you

سعودي اوتو

Ανώνυμος είπε...

Binance transaction time out
Binance transaction time is entirely depend on the block chain of your depositing coin. If your transaction time is expired and you are unable to fix it, you can dial Binance phone number 1-888-764-0492 anytime from any corner of the world. You will get in contact with the skilled and approved professionals who have multiple remedies for your every single error. They will put all their efforts to provide best possible solutions to the users.

More Details jump Here:- https://www.cryptophonesupport.com/exchange/binance/

google gamers είπε...

free classic mahjong
Cookie Crush 2
bug match
candy rain 4
Candy Rain 3
bike racing 2
Fly with Rope 2
bubble shooter saga 2
Crazy Birds 2

Δημοσίευση σχολίου