Καλώς ήλθατε! Ελπίζω να σας κρατήσω ευχάριστη συντροφιά με τις ανησυχίες μου: ζωή, σχέσεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες, ταξίδια, φωτογραφία, τραγούδι, προβληματισμοί και πολλά άλλα!...
RSS

Translate my blog in your own language!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Fall-ing in love... ♥


Επιστροφή... Φθινόπωρο... Αγαπημένος μήνας ο Σεπτέμβρης. Περισσότερο από κάθε φορά, εγώ τώρα ανανεώνομαι! Και λατρεύω τη μυρωδιά των πεσμένων φύλλων και της βροχούλας!... Και λατρεύω και όλα τα χρώματα αυτής της εποχής! Στις αποχρώσεις του καφέ και του κόκκινου...


Όπως είπε και η μαμά Μαρία... Καιρός για δουλειά!
Με διακατέχει η σκέψη πως "όλα θα γίνουν"... Πως όλα θα είναι οκ...

Ready?... Let's go then!

Υ.Γ. Και σταματήστε πια να λέτε "Άντε, καλό χειμώνα"!!! Φθινόπωρο έχουμε!...


4 σχολιασαν...:

Unknown είπε...

αν και ειμαι λατρης του καλοκαιριου και λυπαμαι που εφτασε στο τελος του,η καθε εποχη εχει τη δικια της γλυκα,καλο φθινοπωρο λοιπον!

{Marianna} είπε...

Όπως το λες, κάθε εποχή έχει τη γλύκα της! Κατά βάθος σκέφτομαι ότι, όσο κι αν έχω προτίμηση σε άνοιξη και φθινόπωρο, δεν μπορώ να πω πως δεν μου αρέσουν οι άλλες δύο εποχές! Όλες έχουν τα μυστικά τους και την ομορφάδα τους ;)

Καλό φθινόπωρο και σε σένα!

Vivika είπε...

Αχ, αφού δεν κυκλοφορώ πολύ πολύ στη γειτονιά μην πετύχω κανέναν, μου πει το κλασικό και συγχυστώ! χαχα. Ακόμα 32 βαθμούς έχει έξω, δεν βλέπω καμιά απολύτως διαφορά. Μα γιατί γκρινιάζω; Πάμε πάλι από την αρχή! Μα τι ωραία, ανάρτηση! Από ότι είδα και εσύ Ζάκυνθο ε? Μα τι έγινε φέτος? Μπορεί να συναντηθήκαμε και να μην το ξέρουμε!

{Marianna} είπε...

Vivika μου, χαίρομαι που συμμερίζεσαι τα αισθήματά μου! :P

Κι εγώ Ζάκυνθο, φυσικά! Γίνεται να μην πας στην πατρίδα καλοκαίρι; Δε γίνεται!

Ήσουν κι εσύ εκεί; Πέρασες καλά; :)

Δημοσίευση σχολίου