Καλώς ήλθατε! Ελπίζω να σας κρατήσω ευχάριστη συντροφιά με τις ανησυχίες μου: ζωή, σχέσεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες, ταξίδια, φωτογραφία, τραγούδι, προβληματισμοί και πολλά άλλα!...
RSS

Translate my blog in your own language!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αγαπημένο μου ημερολόγιο... (1)


"...Έχω τόσα ανάμεικτα συναισθήματα... Μια αίσθηση φυγής, και ταυτόχρονα μια όρεξη να παλέψω: για τη ζωή που θα ήθελα να έχω. Τολμάω να ονειρεύομαι και να θέλω, και όσο τολμάω, άλλο τόσο φοβάμαι!... Φοβάμαι τις ευθύνες, τους ανθρώπους, τα όχι, τις κακοτοπιές. Ύστερα όμως σκέφτομαι αμμουδιές και όμορφα κρεβάτια και γέλια και αγκαλιές και ταξίδια και ηρεμία, και χέρια που κρατούν τα χέρια μου... Μια ευκαιρία θέλω να έχω. Ό,τι μου δώσει ο Θεός..."



With love,
Marianna

Υ.Γ. Κάντε μια βόλτα και από το άλλο μπλογκοσπιτάκι μου, αυτό που μοιραζόμαστε με το έταιρον Μ!... Βρείτε μας και στο facebook!

4 σχολιασαν...:

Kate'sCakeBox είπε...

Μαριαννάκι μου τι μου κάνεις??απο τρελή αφηρημάδα δεν είχα δεί και το άλλο σου σπιτάκι!!καλά και τούτο παλατάκι είναι που γράφεις και τις σκέψεις σου και καταθέτεις τα συναισθήματά σου!!εξίσου κουκλίστικο!!Να τολμάς και να ονειρεύεσαι γιατί χωρίς όνειρα δεν υπάρχει ζωή παρά μόνο σκοτάδι!!κι εγώ τους ανθρώπους δεν εμπιστεύομαι σάυτό έχεις πολύ δίκιο..εξ'άλλου ο σοφός μας συγγραφέας Αλ.Παπαδιαμάντης το είχε φιλοσοφήσει πολύ αυτό όταν είπε"Γνώρισα τους ανθρώπους κι αγάπησα τα ζώα!!φιλάκια κοριτσάκι μου και να έχεις ένα όμορφο και ξένοιαστο Σαββατοκύριακο!!Υ.Γ.εγω τώρα θα συνεχίσω την περιήγηση στο blog σου!!πάω κατέυθείαν στον Αγαλά..

{Marianna} είπε...

Γειαααα κι από δω! Θα χαρώ να τα λέμε :) Ελπίζω να σου άρεσε κι αυτό το μπλογκοσπιτάκι μου! Καλό σκ!

SPYRIDOULA είπε...

πολύ όμορφα τα λόγια σου και οι εικόνες που τα συνοδεύουν!Εύχομαι να έχεις άπειρες ευκαιρίες και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου!Να είσαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο!

{Marianna} είπε...

Γεια σου Σπυριδούλα μου! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Να είσαι καλά, καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα! :)

Δημοσίευση σχολίου