Καλώς ήλθατε! Ελπίζω να σας κρατήσω ευχάριστη συντροφιά με τις ανησυχίες μου: ζωή, σχέσεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες, ταξίδια, φωτογραφία, τραγούδι, προβληματισμοί και πολλά άλλα!...
RSS

Translate my blog in your own language!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Το όνειρο του σήμερα, πραγματικότητα του αύριο...

    “Τι κρίμα για σένα, αν πιστεύεις ότι υπάρχει μόνο ό,τι μπορεί να μετρηθεί στατιστικά. Πραγματικά σε λυπάμαι αν διευθύνει τη ζωή σου μόνο αυτό που μπορεί να μετρηθεί, γιατί εμένα με κεντρίζει το απροσμέτρητο. Με κεντρίζουν τα όνειρα, όχι μόνο αυτό που είναι μπροστά μου. Δε δίνω δεκάρα γι’ αυτό που βρίσκεται μπροστά μου. Αυτό το βλέπω. Αν θέλεις να περάσεις τη ζωή σου μετρώντας το, είναι δικαίωμά σου, εμένα όμως με ενδιαφέρει αυτό που βρίσκεται πιο έξω. Υπάρχουν τόσα που δεν βλέπουμε, δεν πιάνουμε, δε νιώθουμε, δεν καταλαβαίνουμε.
     Υποθέτουμε πως η πραγματικότητα είναι αυτό το κουτί που μας βάλανε μέσα, κι όμως σας βεβαιώνω πως δεν είναι έτσι. Ανοίξτε την πόρτα κάποτε και κοιτάξτε τι υπάρχει έξω. Το όνειρο του σήμερα θα είναι η πραγματικότητα του αύριο. Κι όμως έχουμε ξεχάσει να ονειρευόμαστε.”

Leo Buscaglia
“Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις”

 

~❈~❈~❈~

4 σχολιασαν...:

meanan είπε...

Εχω διαβασει τα παντα του Μπουσκαλια kai φυσικα μου αρεσουν.Καλο μηνα να εχεις.

{Marianna} είπε...

Εγώ πάλι τώρα ξεκινάω να τον διαβάζω, αλλά έχω τη μαμά να προηγείται, κι έτσι αναπόφευκτα θα τον ξεκινούσα κι εγώ!... :) Καλημέρα, καλό μήνα!!!

asimina art - osci είπε...

Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς όνειρα!Από μικρό παιδί για μένα τα όνειρα ήταν η κινητήριος δύναμη και έτσι είναι ακόμα!!

{Marianna} είπε...

Εγώ πάλι... Ποτέ δεν είχα κάποιο καθορισμένο όνειρο... Τώρα δειλά δειλά αρχίζω να ονειρεύομαι για τη ζωή μου... Και σίγουρα αναγνωρίζω αυτό που λέτε, ότι τελικά είναι κινητήριος δύναμη, πώς να ζήσεις χωρίς αυτά;!... :)

Δημοσίευση σχολίου