Καλώς ήλθατε! Ελπίζω να σας κρατήσω ευχάριστη συντροφιά με τις ανησυχίες μου: ζωή, σχέσεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες, ταξίδια, φωτογραφία, τραγούδι, προβληματισμοί και πολλά άλλα!...
RSS

Translate my blog in your own language!

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

♫♫♫ ...Music time... ♫♫♫



    Ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι... Εκφράζει τους προβληματισμούς μου από άκρη σ' άκρη... Και περιγράφει κατά πολύ την πραγματικότητα πιστεύω... Από τα κομμάτια- διαμάντια αυτού του μουσικού χώρου... Δώστε λίγη βάση, αξίζει...

"Προσεύχομαι για να ζήσω. Βοήθα με, να χαρείς..."

{Το άγνωστο- Άλυτοι Γρίφοι}

7 σχολιασαν...:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Με φαντάζεσαι να χορεύω;
Οχι, ήρθα να χορέψω για τα όνειρα σου...
για τα είκοσι χρόνια σου που με παρασέρνουν στην χαρά...
Κοριτσάκι σε φιλώ!

{Marianna} είπε...

χαχα! Δεν σε έχω δει ποτέ, οπότε δυσκολεύομαι να σε φανταστώ... Είμαι σίγουρη όμως πως... το' χεις! Όλοι το έχουμε... Καλημερίζω καλή μου Αντιγόνη... :)

Unknown είπε...

Mου αρέσει ο ρυθμός και το στυλ του συκροτήματος (δεν τους έχω ξανακούσει) αλλά για να καταλάβεις είμαι παιδί των Active member, Φόβοι του Πρίγκηπα, Λευκή συμφωνία, Terror X Crew, Πράσειν Αλογα, κλπ κλπ οπότε είναι κάτι που ακούω ευχάριστα και με διάθεση (ειδικά όταν έχει να μου πει κάτι)

Αν και λίγο καθυστερημένα να σε ευχαριστήσω και για την πρόσκληση ..... Τρέχω με βαπτίσια του μικρού και δεν προλαβαίνω μερικές φορές ούτε να σχολιάσω στις αναρτήσεις σας!!!!

Φιλιάαααα

eleni είπε...

Μαριάννα,η μουσική που ακούτε πάντα κάτι έχει να πει!
Ακολουθώ τα βήματά σας,μαθαίνω τόσα στη ζωή μου..
Τα όνειρά σου να βγαίνουν πάντα αληθινά!
Φιλιά!

Έπαιξα το παιχνίδικαι ευχαριστώ για την πρόσκληση.

{Marianna} είπε...

@ Maria Z: Έχω πάρα πολλά ακούσματα από αυτόν τον χώρο, σέβομαι άπειρα Active Member και πιστεύω ότι αυτή η μουσική έχει πολύ χώρο για έκφραση, αρκεί να μην την αγγίζει όποιος να' ναι... Οι Άλυτοι Γρίφοι είναι νεότερης γενιάς, με αρκετό παρελθόν και αξιόλογα κομμάτια. Ηταν (απ' όσο ξέρω) στο crew Βορ.Ας. (Βόρεια αστέρια), από Θεσσαλονίκη.
Συνέχισε να δημιουργείς, κ εμείς εδώ είμαστε! Φιλιά!

@ eleni: Κάθε γενιά με την μουσική της έχει να δηλώσει κάτι... Πολλά παιδιά διαλέγουν αυτό το δρόμο για να εκφράσουν τις σκέψεις και τους φόβους τους... Σ' ευχαριστώ για την ευχή! Φιλιά πολλά!

Δημιουργία είπε...

Καθε γενια και αλλες μουσικες, αλλα ολες εχουν κατι να πουν.Καλη εβδομαδα να εχεις.

{Marianna} είπε...

Επίσης Δημιουργία μου!!! ^_^

Δημοσίευση σχολίου